Tour de France etappe 6 live op tv en online (Tours - Châteauroux)

Tour de France etappe 6 live op tv en online (Tours - Châteauroux)
Hoe laat start en finisht het peloton?

Sport :

Een dag na de individuele tijdrit staat er weer een sprintetappe op het programma in de Tour de France. De rit gaat op donderdag 1 juli van Tours naar Châteauroux en is live te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online te kijken via de Eurosport Player, NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Bekijk hier het volledige etappeschema van de Tour de France 2021.

Volledig tijdschema

  • 13.45 uur: start uitzending op België Eén
  • 13.50 uur: start uitzending op Eurosport 2
  • 13.55 uur: start etappe
  • 15.00 uur: start uitzending op NPO 1
  • ± 17.35 uur: finish etappe

Lees verder onder het routeprofiel.

Favorieten
Met het uitvallen van Caleb Ewan is er een belangrijke kanshebber in de sprintetappes vertrokken. Op basis van de eerste dagen lijken Mark Cavendish en Tim Merlier goede benen te hebben, en Nacer Bouhanni is er al een paar keer dichtbij geweest. Verder hopen we natuurlijk op een ritzege van Cees Bol en schrijven we ook Arnaud Démare en Jasper Philipsen op.

De zesde etappe van de Tour de France 2021 is op donderdag 1 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 6 live op tv en online (Tours - Châteauroux) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier