Beroemde musical Grease is donderdag 1 juli te zien op Net5

Beroemde musical Grease is donderdag 1 juli te zien op Net5
Ook te streamen via Amazon Prime en iTunes

Kijktip :

'You're the One That I Want', 'Summer Nights', 'Greased Lightnin''... wie kent deze klassieke hits niet? Ze zijn allemaal afkomstig uit de legendarische musical Grease. Donderdagavond kunnen we weer van dit filmfeestje genieten op Net5. Je kunt Grease streamen via onder meer Amazon Prime en iTunes.

Het verhaal
Sandy en Danny ontmoeten elkaar op vakantie. Ze worden verliefd en aan het eind van de vakantie kunnen ze moeilijk afscheid nemen. Later verhuist Sandy naar de plek waar Danny woont en gaat vervolgens ook naar dezelfde school, Rydell High School. Wanneer de school begint komen Sandy en Danny elkaar plotseling weer tegen. Sandy kent Danny als een romantische en lieve jongen, maar op school staat hij bekend als een stoere vrouwenverslinder. Wanneer ze elkaar weer ontmoeten, botsen hun imago's en karakters.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Mede dankzij Grease ontstond er eind jaren zeventig een enorme rock 'n' roll-revival. De film speelt zich af in het jaar 1958, op het hoogtepunt van de rock 'n' roll, en dat is terug te horen in de vele aanstekelijke liedjes die de film rijk is. Het maakt de film tot één groot feest en een absolute feelgoodklassieker. Het verhaal is misschien wat magertjes en voorspelbaar, maar ook dat mag de pret niet drukken. Want we weten het allemaal: "Grease is the word".

Cast
Naast John Travolta (Pulp Fiction) en Olivia Newton-John (The Very Excellent Mr. Dundee) zijn ook Jeff Conaway (Pete's Dragon) en Stockard Channing (Six Degrees of Separation) te zien in Grease. Deze film is geregisseerd door Randal Kleiser (The Blue Lagoon).

Grease (1978) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is op donderdag 1 juli om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: musical, romantiek. Speelduur: 110 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beroemde musical Grease is donderdag 1 juli te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV