Tsjechië - Denemarken live op tv en online (kwartfinale EK voetbal)

Tsjechië - Denemarken live op tv en online (kwartfinale EK voetbal)
Kleine landen strijden om halve finale

Sport :

Zaterdag staan er weer twee kwartfinales op het programma. De avond wordt afgetrapt door Tsjechië en Denemarken, die tegen elkaar strijden in het Olympisch Stadion in Bakoe. De wedstrijd is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Tsjechië - Denemarken

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Plaaggeest Oranje
Oh, wat hadden wij graag weer massaal voor de televisie gezeten zaterdag. Het heeft helaas niet zo mogen zijn, want Tsjechië bleek in de achtste finales de plaaggeest van Oranje - dat zelf natuurlijk ook bijzonder zwak speelde. De Tsjechen wonnen in Boedapest met 0-2 van het Nederlands elftal, nadat er in de poule al punten werden gepakt tegen Schotland en Kroatië.

Lees verder onder de video's.

Moeilijk begin
Denemarken is inmiddels hersteld van een moeilijk begin aan het EK. Christian Eriksen zakte in de eerste wedstrijd in elkaar en dat duel, tegen Finland, ging ook verloren. Vervolgens werd er verloren van het ijzersterke België, maar daarna boekten de Denen twee glansrijke overwinningen: Rusland en Wales werden met respectievelijk 4-1 en 4-0 verslagen.

Tsjechië - Denemarken is op zaterdag 3 juli om 18.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 17.10 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tsjechië - Denemarken live op tv en online (kwartfinale EK voetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier