Tour de France etappe 8 live op tv en online (Oyonnax - Le Grand-Bornand)

Tour de France etappe 8 live op tv en online (Oyonnax - Le Grand-Bornand)
Hoe laat start en finisht het peloton?

Sport :

We gaan klimmen! In de achtste etappe van de Tour de France gaat de rit van Oyonnax naar Le Grand-Bornand, en daar zitten wat venijnige bergen bij. De etappe is live te zien op NPO 1 (tot 16.45 uur), NPO 2 (vanaf 16.45 uur), Eurosport 2, België Eén en online te kijken via de Eurosport Player, NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Bekijk hier het volledige etappeschema van de Tour de France 2021.

Volledig tijdschema

  • 13.05 uur: start uitzending op Eurosport 2
  • 13.10 uur: start etappe
  • 13.10 uur: start uitzending op NPO 1
  • 13.30 uur: start uitzending op België Eén
  • 16.45 uur: schakelen van NPO 1 naar NPO 2
  • 17.20 uur: finish etappe

Lees verder onder het routeprofiel.

Favorieten
De sprinters maken pas op de plaats en moeten het podium in deze etappe aan de klimmers laten. Uiteraard zijn de ogen meteen gericht op Tadej Pogacar en Richard Carapaz; wat kunnen zij dit jaar laten zien in de bergen? Drie jaar geleden won Julian Alaphilippe echter op hetzelfde terrein, dus ook hij maakt kans. Maar ook een avontuurlijke renner als Marc Hirschi, Aleksej Loetsenko of misschien wel Vincenzo Nibali kan de winst pakken. En misschien hoeven we ook Primoz Roglic nog niet helemaal af te schrijven...

De achtste etappe van de Tour de France 2021 is op zaterdag 3 juli te zien op NPO 1, NPO 2, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 8 live op tv en online (Oyonnax - Le Grand-Bornand) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV