Recensie: America: The Motion Picture is volledige over-de-top geschiedenisles

Recensie: America: The Motion Picture is volledige over-de-top geschiedenisles
Flinke sterrencast spreken de stemmen in

Film :

Vanaf 30 juni staat America: The Motion Picture op Netflix. Van de makers van de meest recente Netflix-hit The Mitchells vs. The Machines en met een gigantische stemmencast vol grote namen... Lees hier de recensie van America: The Motion Picture.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bier of geen bier?
George Washington vormt een team met bierliefhebbende broer Sam Adams om de Britten te verslaan in een ironische versie van de Amerikaanse Revolutie.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Uiteraard moeten we deze film als bijzonder satirisch zien, maar heel veel zaken uit deze film kunnen wij niet serieus nemen. De founding fathers die transformeren in actiehelden, weerwolven, bloeddorstige monsterkettingzagen en naaktheid alom, dat geeft ons toch een beetje een bijzonder gevoel. De grote namen in de stemmencast spreken ons zeker aan: vooral Jason Mantzoukas heeft een bijzondere versie van Sam Adams in huis. Al met al is dit een film die met een paar biertjes en een flinke bak popcorn op tafel uitstekend wegkijkt, maar zonder best wel voor wat hoofdpijn kan zorgen. 2,5 ster.

Cast
Naast Channing Tatum (21 Jump Street) en Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine) spelen ook Simon Pegg (Hot Fuzz), Andy Samberg (Palm Springs) en Olivia Munn (X-Men: Apocalypse) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Matt Thompson (Archer).

Vanaf 30 juni 2021 is America: The Motion Picture te kijken op Netflix. Genre: Animatie, Komedie. Tijdsduur: 98 minuten minuten. IMDb-score: 5,9.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: America: The Motion Picture is volledige over-de-top geschiedenisles of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV