Recensie: The Tomorrow War is actiefilm die ontbreekt aan originaliteit

Recensie: The Tomorrow War is actiefilm die ontbreekt aan originaliteit
Chris Pratt opnieuw de grote actieheld

Film :

Vanaf 2 juli staat The Tomorrow War op Prime Video. Chris Pratt is weer aan de beurt om de actieheld van dienst neer te zetten, maar is dat ook het enige dat deze film in huis heeft? Lees hier de recensie van The Tomorrow War.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Tijdreizen
In The Tomorrow War is de wereld verbijsterd wanneer een grote groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een belangrijke en dringende boodschap af te leveren: Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een zeer dodelijke buitenaardse soort. De enige hoop op overleving is dat soldaten en burgers uit het heden naar de toekomst worden getransporteerd en zich bij de zware strijd aansluiten.

Chris Pratt in The Tomorrow War

Beoordeling van Gids.tv: ★★
In principe is The Tomorrow War een film die doet wat je verwacht. Echter: dit zegt meer over je verwachtingen dan over wat deze film daadwerkelijk doet. Leg voordat je deze film kijkt de bingo met actieclichés klaar en je kunt gegarandeerd bingo roepen. En dat is geen compliment. Chris Pratt steelt de show, maar draagt de film te weinig. Een popcornkraker waar alle originaliteit en creativiteit op vakkundige wijze is uitgeslagen. 2 sterren.

Cast
Naast Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) en J.K. Simmons (Palm Springs) spelen ook Keith Powers (Straight Outta Compton), Mike Mitchell (Desperados) en Sam Richardson (Promising Young Woman) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Chris Mckay (Vice).

Vanaf 2 juli 2021 is The Tomorrow War te kijken op Prime Video. Genre: Actie. Tijdsduur: 140 minuten. IMDb-score: n.n.b.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Tomorrow War is actiefilm die ontbreekt aan originaliteit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier