LEGO Masters Australië vanaf zaterdag 3 juli te zien op RTL 4

LEGO Masters Australië vanaf zaterdag 3 juli te zien op RTL 4
Na het succes van de Nederlandse versie

Kijktip :

Na het succes van de Nederlandse versie van LEGO Masters haalt RTL 4 deze zomer ook de Australische editie van het programma van stal. Acht duo's binden de strijd met elkaar aan om 100.000 Australische dollars en de titel van LEGO Master.

LEGO Masters gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken via Gids.tv.

Opdracht
De duo's proberen in elke aflevering een opdracht te volbrengen onder grote tijdsdruk. Creatief zijn ze zeker, maar kunnen ze ook binnen een bepaalde tijd een mooi resultaat neerzetten? Ze zetten in ieder geval alles op alles om indruk te maken op gastheer Hamish Blake en Ryan 'Brickman' McNaught. Al in de eerste aflevering barst de strijd los.

Nieuwe wereld
De duo's worden in de eerste opdracht op een eiland geplaatst, waar ze allemaal een nieuwe wereld bouwen. Binnen vijftien uur moet de wereld uit de grond gestampt worden - en de lat lig hoog. Na deze lange opdracht zijn de bouwers echter nog niet klaar... er is nog een bonusopdracht: de duo's moeten een cadeau maken voor het eiland naast ze, en deze moeten vervolgens vervoerd worden op boten.

LEGO Masters Australië is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LEGO Masters Australië vanaf zaterdag 3 juli te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier