Zaterdag in Dwars door de Middellandse Zee: Arnout Hauben komt aan op Sardinië

Zaterdag in Dwars door de Middellandse Zee: Arnout Hauben komt aan op Sardinië
Reis over zee gaat verder

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Dwars door de Middellandse Zee komt presentator Arnout Hauben aan bij de La Maddalena-archiepl. Ook verkent hij het mysterieuze verleden van het Italiaanse eiland Sardinië.

Dwars door de Middellandse Zee gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Budelli
Arnout Hauben begint zijn reis in deze aflevering op de La Maddalena-archipel, die we ten noorden van Sardinië vinden. Ook deze eilandengroep blijkt een mysterieus verleden te hebben. Hauben bezoekt onder meer het kleine eilandje Budelli, waar hij kennismaakt met de enige bewoner van het eiland: de 81-jarige Mauro.

Blue zone
Na zijn bijzondere gesprek met Mauro reist Hauben verder naar Sardinië, het grootste eiland in deze regio. Daar gaat hij op zoek naar de prehistorische wortels van het eiland. Daarnaast belandt hij in een zogeheten 'blue zone'. In zo'n gebied of plaats wonen mensen die (bijna) allemaal uitzonderlijk oud worden.

Dwars door de Middellandse Zee is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Dwars door de Middellandse Zee terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Dwars door de Middellandse Zee: Arnout Hauben komt aan op Sardinië of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier