Zaterdag is Matrix-avond op Veronica met vervolgen Reloaded en Revolutions

Zaterdag is Matrix-avond op Veronica met vervolgen Reloaded en Revolutions
Ook te streamen via Amazon Prime en iTunes

Kijktip :

In 1999 zorgde The Matrix voor een enorme doorbraak in Hollywood. Er werden nieuwe filmtechnieken toegepast, de actie was nog nooit eerder vertoond én het was een gigantisch kassuces. Vier jaar later verschenen de twee vervolgen, die zaterdag achter elkaar te zien zijn op Veronica.

20.00 uu: The Matrix Reloaded (2003 | IMDb ★ 7,2)

De laatste menselijke stad Zion is ontdekt door de machines. Morpheus is er van overtuigd dat Neo in staat is de Matrix te vernietigen. Hun hoop is gevestigd op de Keymaker, die toegang heeft tot alle 'achterdeuren' binnen de schijnwereld - ook van de deur naar het mainframe. Deze man wordt echter gevangen gehouden door de eigenzinnige Merovingian, die bijgestaan wordt door de Twins, een duo dat zich dwars door alle codes kan verplaatsen. Ondertussen zint een herboren agent Smith op wraak..

Je kunt The Matrix Reloaded streamen via onder meer Amazon Prime en iTunes.

22.45 uur: The Matrix Revolutions (2003 | IMDb ★ 6,7)

In dit laatste hoofdstuk uit de Matrix-trilogie leidt de lange strijd die de rebellen voor hun vrijheid voeren tot een laatste explosieve veldslag. Terwijl het leger van de machines de totale vernietiging van Zion nastreeft, maken haar burgers zich op voor een agressieve verdediging. Maar kunnen ze de meedogenloze zwerm Sentinels lang genoeg van zich afhouden om Neo de kans te geven zijn krachten volledig te benutten en de oorlog te beëindigen?

Je kunt The Matrix Revolutions streamen via onder meer Amazon Prime en iTunes.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag is Matrix-avond op Veronica met vervolgen Reloaded en Revolutions of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier