Donderdag in Op1: nieuwe én oude Kameleon-acteurs

Donderdag in Op1: nieuwe én oude Kameleon-acteurs
De gasten van donderdag 1 juli

Kijktip :

Er komt een nieuwe Kameleon-film. De Friese tweeling keert terug in het nieuwe avontuur Kameleon aan de ketting. Nieuwe én oude Kameleon-acteurs schuiven aan bij Op1. Hieronder lees je wie de andere gasten zijn van Op1 van vanavond.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - donderdag 1 juli

  • Elon Musk is één van de rijkste mensen op aarde en heeft de wereld drastisch veranderd. Hij heeft onder andere ruimtevaartbedrijf SpaceX opgericht, is de baas van het elektrische automerk Tesla en is heel invloedrijk voor de koers van de crypto’s. Deze week vierde de markante Musk zijn vijftigste verjaardag. Vanavond bij Op1 nemen techexpert Ben van der Burg en wetenschapsjournalist Anna Gimbrère het fenomeen Elon Musk onder de loep
  • De beroemde Friese tweeling Hielke en Sietse is terug! De nieuwe Kameleon-film, Kameleon aan de ketting draait nu in de bioscoop. De broers worden dit keer vertolkt door twee nieuwe acteurs: Sens en Imme Gerritsen. Vanavond schuiven ze aan bij Op1 om alles over hun avontuur te vertellen. Ook de broers die de tweeling vertolkten in 2005 en 2007 zijn te gast.
  • Het terughalen van Nederlandse IS-vrouwen blijft een duivels dilemma voor de Tweede Kamer. De emoties liepen vandaag opnieuw hoog op tijdens het debat. Vanavond bij Op1 gaan VVD-Kamerlid Ingrid Michon, Yezidi Dalal Ghanim en oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen met elkaar in gesprek over wat te doen met deze terroristenvrouwen.

Presentatie
Op1 wordt op woensdag 30 juni gepresenteerd door Jort Kelder en Welmoed Sijtsma.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: nieuwe én oude Kameleon-acteurs of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier