Vanavond op tv: België - Italië (kwartfinale EK), oorlogsfilm Apocalypse Now Redux

Vanavond op tv: België - Italië (kwartfinale EK), oorlogsfilm Apocalypse Now Redux
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 2 juli

Kijktip :

Vandaag gaan de kwartfinales op het EK voetbal van start en vanavond staat er meteen een kraker op het programma: België - Italië. Voor de niet-voetballiefhebbers is er onder meer de epische oorlogsfilm Apocalypse Now Redux, die je de hele avond zoet houdt. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 2 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Reizen Waes: Noord-Ierland

NPO 3
20:20 uur

Tom Waes trekt in deze aflevering van Reizen Waes op het hoogtepunt van het marsseizoen naar Belfast. Hij vraagt zich af hoe het gaat met Noord-Ierland, twintig jaar na het vredesakkoord. Tijdens zijn jeugd was Noord-Ierland voor Tom synoniem met bomaanslagen en geweld. En hoewel er intussen al twintig jaar vrede is, knettert het er nog één dag per jaar. Op 12 juli bereiken de legendarische Oranjemarsen hun hoogtepunt.


Oorlogsfilm: Apocalypse Now Redux

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de oorlogsfilm Apocalypse Now Redux uit. Ten tijde van de Vietnamoorlog wordt kapitein Willard de jungle ingestuurd om de doorgedraaide kolonel Kurtz te vinden en te vermoorden. Kurtz heeft zijn eigen leger opgebouwd en weigert nog naar de legerleiding te luisteren. Terwijl Willard de jungle invaart, worden hij en de rest van de bemanning langzaam overvallen door de gevechten en gekte van de omgeving.


Code van Coppens: De Belgen: escape-kluis

SBS 6
20:40 uur

In deze aflevering van het Vlaamse escaperoomprogramma Code van Coppens nemen tv-kok Jeroen Meus en tv-tuinman Wim Lybaert het op tegen comedian Jens Dendoncker en actrice Lauren Versnick. Jeroen Meus en Wim Lybaert zijn, net als tortelduifjes Jens Dendoncker en Lauren Versnick, uit een gevangenis-transport ontsnapt en terecht gekomen in Bank Coppens. De duo's hebben maar één doel voor ogen: een kostbare diamanten ring stelen.


Live: België - Italië (kwartfinale EK voetbal)

NPO 1
20:55 uur

Vanaf 20:30 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van de kwartfinale België - Italië vanuit München, Duitsland. Het is dé kraker in de kwartfinales op dit EK voetbal. Na de uitschakeling van Frankrijk, Portugal, Duitsland en Nederland in de achtste finales zijn er nog weinig echte toplanden over.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: België - Italië (kwartfinale EK), oorlogsfilm Apocalypse Now Redux of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier