André van Duin zondag te gast bij Simone Kleinsma in Klassiekers met Kleinsma

André van Duin zondag te gast bij Simone Kleinsma in Klassiekers met Kleinsma
Favoriete liedjes uit de Nederlandse kleinkunst

Kijktip :

Simone Kleinsma ontvangt komende zondag (4 juli) één van 's lands grootste entertainers in Klassiekers met Kleinsma: André van Duin. De cabaretier, presentator en zanger komt vertellen over zijn favoriete liedjes uit de Nederlandse kleinkunsthistorie.

Klassiekers met Kleinsma gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Toon Hermans
Van Duin komt praten over de liedjes die hij mooi vindt, waardoor hij geraakt wordt of het liedje waarom hij altijd smakelijk moet lachen. Met Kleinsma voert hij een uitgebreid en intiem gesprek. Tijdens dat gesprek passeren onder anderen Toon Hermans, Rudi Carrell en Jochem Myjer de revue, en Van Duin vertelt ook enkele opmerkelijke anekdotes.

Rolling Stones
Zo stond hij ooit in het voorprogramma van The Rolling Stones in het Kurhaus. Hoe kwam Van Duin daar eigenlijk terecht? Uiteraard wordt er ook veel gezongen. Het lied 'La bohème' kan natuurlijk niet ontbreken; Van Duin zingt zijn prachtige bewerking van het nummer van Charles Aznavour. Het gesprek wordt afgesloten met een duet tussen Kleinsma en Van Duin.

Klassiekers met Kleinsma is zondag om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André van Duin zondag te gast bij Simone Kleinsma in Klassiekers met Kleinsma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier