Nieuw seizoen MAX Vakantieman vanaf maandag 5 juli te zien op NPO 1

Nieuw seizoen MAX Vakantieman vanaf maandag 5 juli te zien op NPO 1
Allerlei vakantieproblemen passeren de revue

Kijktip :

De zomervakantie komt er weer aan en dat betekent dat ook MAX Vakantieman weer terugkeert op televisie. In dit programma komen de meest uiteenlopende vakantieproblemen van vakantiegangers voorbij.

MAX Vakantieman gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Buitenland
De coronacrisis lijkt langzaam uit te doven en veel mensen hopen weer naar het buitenland op vakantie te kunnen dit jaar, maar ook vakantie in eigen land is populairder dan ooit. In MAX Vakantieman komt dit seizoen onder meer aan bod hoe je op een verantwoorde manier van de zomervakantie kunt genieten en wat er allemaal wél kan.

Rubrieken
De problemen van reizigers staan elke week centraal. Voor een oplossing roepen ze de hulp van MAX Vakantieman in. Verder zijn er enkele vaste rubrieken. In 'Beste Vakantieman' worden vragen van kijkers behandeld door een deskundige, de 'Mystery Guest' inspecteert accomodaties en Piet Paulusma brengt wekelijks het weerbericht.

Het nieuwe seizoen van MAX Vakantieman is vanaf maandag 5 juli wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX Vakantieman terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen MAX Vakantieman vanaf maandag 5 juli te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV