Nieuwe dramaserie Clarice vanaf maandag 5 juli te zien op FOX

Nieuwe dramaserie Clarice vanaf maandag 5 juli te zien op FOX
Spin-off van The Silence of the Lambs

Kijktip :

Clarice is in alle opzichten een gedurfde serie, want een geslaagde spin-off van de legendarische filmklassieker The Silence of the Lambs maken is nogal wat. Vanaf maandag 5 juli kunnen we op FOX het eindresultaat beoordelen, met elke week een dubbele aflevering.

Clarice Starling
In Clarice volgen we het persoonlijke verhaal van FBI-agent Clarice Starling, in de film vertolkt door Jodie Foster maar hier gespeeld door Rebecca Breeds. Zij keert in 1993 terug naar het werkveld, nadat ze de gebeurtenissen uit The Silence of the Lambs heeft verwerkt. Ze gaat weer aan de slag met de jacht op seriemoordenaars en zedendelinquenten.

Moeilijke jeugd
Clarice's onweerstaanbare maar kwetsbare moed geeft haar een innerlijke kracht die monsters en gekken aantrekt. Door haar complexe psychologische samenstelling, een gevolg van een moeilijke jeugd, helpt haar echter bij het vinden van een stem in de harde mannenwereld waar ze werkt. Ze probeert ondertussen te ontsnappen aan de familiegeheimen die haar achtervolgen.

De dramaserie Clarice is vanaf maandag 5 juli wekelijks met dubbele afleveringen om 21.00 uur te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe dramaserie Clarice vanaf maandag 5 juli te zien op FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV