Britse miniserie The Drowning vanaf maandag 5 juli te zien op NPO 2

Britse miniserie The Drowning vanaf maandag 5 juli te zien op NPO 2
Elke avond een aflevering

Kijktip :

Vanaf maandag 5 juli zendt NPO 2 de Britse miniserie The Drowning uit. Van maandag tot en met donderdag is er elke avond een aflevering van deze spannende serie te zien, waarin we hoofdpersoon Jodie Walsh volgen bij het oplossen van een mysterie.

The Drowning aflevering 1 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Spoorloos
Het vierjarige zoontje van Jodie is tijdens een picknick bij een meer spoorloos verdwenen. Hij is daarna nooit meer teruggevonden en de gruwelijke gebeurtenis achtervolgt Jodie jaren later nog altijd. Eigenlijk heeft ze de hoop op het terugvinden van haar kind al bijna opgegeven. Komt daar nog verandering in?

Heftige gebeurtenis
Een heftige gebeurtenis in Jodies heden zorgt er plotseling voor dat ze opnieuw op zoek gaat naar haar verdwenen zoon, vastberadener dan ooit. Er is een jongen van wie ze vermoedt dat hij haar zoon is en ze probeert wanhopig contact met hem te leggen. Dat blijkt echter een stuk moeilijker dan gedacht.

The Drowning is van maandag 5 tot en met donderdag 8 juli dagelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van The Drowning terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Britse miniserie The Drowning vanaf maandag 5 juli te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier