Noorse misdaad-dramaserie Twin gaat maandag 5 juli van start op NPO 3

Noorse misdaad-dramaserie Twin gaat maandag 5 juli van start op NPO 3
Serie over eeneiige tweelingbroers

Kijktip :

NPO 3 zendt vanaf maandag 5 juli de Noorse misdaad-/dramaserie Twin uit. Hierin volgen we de eeneiige tweelingbroers Adam en Erik, die totaal verschillende levens leiden. Elke maandag tot en met donderdag op de late avond te zien.

Twin aflevering 1 gemist? Kijk de hele aflevering terug via Gids.tv.

Succesvol bedrijf
Hoewel Adam en Erik eeneiige tweelingbroers zijn, hadden hun levens niet meer van elkaar kunnen verschillen. Bij Adam en zijn vrouw Ingrid stroomt het geld binnen dankzij het succesvolle bedrijf op de Lofoten dat ze leiden. Erik is niet meer dan een armoedzaaier die voortdurend wordt geconfronteerd met zijn eigen verkeerde keuzes.

Conflict
De wegen van de broers zijn jaren geleden gescheiden en sindsdien hebben ze elkaar niet meer gezien, maar nu hebben Adam en Erik voor het eerst in vijftien jaar weer een ontmoeting - waarbij een hoogoplopend conflict helaas niet uit kan blijven. De broedertwist heeft echter verstrekkende gevolgen.

De serie Twin is vanaf maandag 5 juli elke maandag tot en met donderdag op de late avond (starttijden variëren van 22.30 tot 23.20 uur) te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Twin terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Noorse misdaad-dramaserie Twin gaat maandag 5 juli van start op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier