Vrijdag in Humberto: Glennis Grace nieuwe coach van The Voice of Holland

Vrijdag in Humberto: Glennis Grace nieuwe coach van The Voice of Holland
De gasten van vrijdag 2 juli

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto. Glennis Grace is te gast vanavond om te vertellen over The Voice of Holland. Vandaag werd namelijk bekend dat zij de nieuwe coach van de talentenjacht is. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van vrijdag 2 juli

  • Janine Abbring presenteert deze zomer voor het vijfde seizoen Zomergasten. Bij Humberto maakt ze de laatste zomergasten van komend seizoen bekend.
  • Het was de warmste juni ooit en tegelijkertijd viel er historisch veel regen. Als we naar de weerrecords in Noord-Amerika kijken lijkt dit nog maar het begin. Kan het in Nederland ook 50 graden worden? Helga van Leur vertelt het in Humberto.
  • Morgen is de uitzwaaitraining van het Nederlandse vrouwenelftal, voordat ze vertrekken naar de Olympische Spelen. Redden de vrouwen onze voetbalzomer? Aan tafel: Suse van Kleef en Anouk Hoogendijk.
  • Glennis Grace heeft groot nieuws: ze is de nieuwe coach van The Voice of Holland. Hoe gaat ze zich voorbereiden op het nieuwe seizoen?
  • De Ladies of Soul luiden vanavond de zomer in met een spetterend optreden.Edsilia Rombley, Berget Lewis, Candy Dulfer en Glennis Grace praten over hun favoriete zomerse nummers én vertellen over hun nieuwe plannen.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV