Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 26

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 26
Kijktips voor 3 t/m 10 juli

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in juli 2021.

Kijktips van Gids.tv

Good On Paper (nu te zien)

Netflix

Na jaren haar carrière boven de liefde te hebben gesteld, is stand-upcomedian Andrea Singer de perfecte man tegengekomen. Op papier vinkt hij alle vakjes aan, maar is hij alles wat hij lijkt te zijn? Lees hier waar je vanaf 23 juni Good On Paper kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Good On Paper.

America: The Motion Picture (30 juni)

Netflix

Bron: Netflix
George Washington vormt een team met bierliefhebbende broer Sam Adams om de Britten te verslaan in een ironische versie van de Amerikaanse Revolutie. Lees hier waar je vanaf 30 juni America: The Motion Picture kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van America: The Motion Picture.

Young Royals, S1 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Wilhelm, een jonge prins, komt in de Zweedse serie Young Royals voor een enorm dilemma te staan: liefde of plicht? Hij probeert zich staande te houden op zijn prominente school, waar de verwachtingen enorm hoog liggen, zeker voor iemand van zijn komaf. Tegelijkertijd worstelt hij met zijn seksualiteit. Bekijk hier waar je vanaf 1 juli Young Royals kunt streamen.

Cat People (7 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Kattenmensen zijn er in alle soorten en maten, maar ze delen een liefde voor hun betoverende, unieke kattenvrienden. Deze docuserie onthult hun verhalen. Bekijk hier waar je vanaf 7 juli Cat People kunt streamen.

Resident Evil: Infinite Darkness, S1 (8 juli)

Netflix

Een horror-actieserie gebaseerd op de verhalen van de twee populaire personages, Leon S. Kennedy en Claire Redfield. Bekijk hier waar je vanaf 8 juli Resident Evil: Infinite Darkness kunt streamen.

Atypical, S4 (9 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal van autistische Sam komt binnenkort tot een einde. Het vierde seizoen van Atypical is tevens ook de laatste. De 18-jarige scholier heeft in de afgelopen drie seizoenen al veel meegemaakt. Bekijk hier waar je Atypical kunt streamen.

Last Summer (9 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Voor Deniz, een 16-jarige tiener, is deze zomer anders dan de anderen. Deniz, die elk jaar naar het zomerhuis van zijn familie gaat, wordt verliefd op een jong meisje genaamd Aslı. Lees hier waar je vanaf 9 juli Last Summer kunt kijken.

Virgin River, S3 (9 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft. Bekijk hier waar je Virgin River kunt streamen.

Lees ook de serierecensie van Virgin River seizoen 2.

How I Became a Superhero (9 juli)

Netflix

Bron: Netflix
In de huidige samenleving worden superhelden niet meer als uitzonderlijk gezien en zijn deze goed geïntegreerd. Eenieder kan gevaarlijke superkrachten verkrijgen door middel van een vreemde substantie die alom voorhanden is. Lees hier waar je vanaf 9 juli How I Became a Superhero kunt kijken.

Fear Street Part 2: 1978 (9 juli)

Netflix

Bron: Netflix
Camp Nightwing wordt verdeeld door kampeerders en adviseurs die allemaal afkomstig zijn uit de welvarende stad Sunnyvale, evenals kampeerders en onderhoudspersoneel uit het onderdrukte stadje Shadyside. Lees hier waar je vanaf 9 juli Fear Street Part 2: 1978 kunt kijken.

Verder op Netflix

 • We The People (4 juli)
 • Mine (4 juli)
 • I Think You Should Leave with Tim Robinson, S1 (6 juli)
 • The War Next-door (7 juli)
 • The Mire: '97 (7 juli)
 • Major Grom: Plague Doctor (7 juli)
 • Dogs, S2 (7 juli)
 • Elize Matsunaga: Once Upon a Crime (8 juli)
 • The Water Man (9 juli)
 • The Cook of Castamar (9 juli)
 • Lee Su-geun: The Sense Coach (9 juli)
 • Biohackers: Season 2 (9 juli)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 26 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier