Serierecensie: Monsters at Work is aandoenlijk en visueel aantrekkelijk

Serierecensie: Monsters at Work is aandoenlijk en visueel aantrekkelijk
Met Ben Feldman, Billy Crystal en John Goodman

Film :

Vanaf 7 juli staat het eerste seizoen van Monsters at Work op Disney Plus. In navolging op Marvel en Star Wars komt nu ook Pixar met zijn allereerste Disney+ serie over een bekende franchise: Monsters Inc. gaat het spits afbijten. Lees hier de recensie van Monsters at Work seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
Tylor Tuskmon studeert af aan de Monsters Universiteit en arriveert bij Monsters & Co om zijn droombaan als Schrikker te beginnen... of niet. De dag dat hij begint, ontdekt hij dat ze geen Schrikkers willen... ze willen Grappers!

Bron: Disney Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Deze recensie gaat over de eerste twee afleveringen van Monsters at Work.

Disney doet het opnieuw: een serie maken die het niveau van de films aantikt. Het bijzondere aan deze serie is dat je eigenlijk twee verhalen volgt: die van nieuweling Tylor en die van de twee alom bekende hoofdrolspelers Mike en Sully. De afleveringen zijn ronde verhaaltjes, waardoor je ze uitstekend los kunt kijken. Dit is een serie waar wij weer elke week naar uit gaan kijken: 4 sterren.

Cast
Ben Feldman (Big Hero 6: The Series), Aisha Tyler (Archer), Billy Crystal (Forget Paris) en John Goodman (The Big Lebowski) spelen rollen in deze serie. Deze productie is geleid door Roberts Gannaway (Timon & Pumbaa).

Vanaf 7 juli 2021 is Monsters at Work seizoen 1 te streamen op Disney Plus. Genre: Komedie, Animatie. IMDb-score: n.n.b.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Monsters at Work is aandoenlijk en visueel aantrekkelijk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV