Nieuw programma Camping Coppens gaat dinsdag van start op SBS6

Nieuw programma Camping Coppens gaat dinsdag van start op SBS6
Vlamingen hebben succes in Nederland

Kijktip :

De Vlaamse gebroeders Coppens hebben succes in het Nederlandse tv-landschap, want na Code van Coppens is vanaf dinsdag 6 juli ook het programma Camping Coppens te zien. Hierin zien we hoe Staf Coppens (40) met zijn Nederlandse echtgenote Monique (47) een camping in Zweden begint.

Camping Coppens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Natuur
Al jarenlang koestert het stel de droom om een camping op te zetten in de prachtige Zweedse natuur en een half jaar geleden was het zover: Staf en Monique liete nsamen met hun twee kinderen, Beau en Nora, alles in België achter om die grote droom in vervulling te laten gaan. Met een camera in de hand leggen ze zelf hun avontuur vast.

Camper
Bomvol frisse energie, maar met een flinke brok in de keel omdat ze geliefden vaarwel zeggen, stapte het gezin in een volgepakte camper, op weg naar een levensveranderend avontuur in Zweden. Deze zomer kunnen we het hobbelige pad naar de eerste campingzomer van Staf en zijn gezin, vol mooie momenten en onverwachte wendingen, volgen op SBS6.

Camping Coppens is vanaf dinsdag 6 juli wekelijks rond 20.40 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Camping Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Camping Coppens gaat dinsdag van start op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier