Tour de France etappe 10 live op tv en online (Albertville - Valence)

Tour de France etappe 10 live op tv en online (Albertville - Valence)
Hoe laat start en finisht het peloton?

Sport :

Na een paar loodzware Alpenritten en een welverdiende rustdag stapt het peloton dinsdag weer op de fiets voor een redelijk vlakke etappe. De rit gaat van Albertville naar Valence en is live te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online te kijken via de Eurosport Player, NOS.nl en een livestream bij Gids.tv

Bekijk hier het volledige etappeschema van de Tour de France 2021.

Volledig tijdschema

  • 13.00 uur: start uitzending op Eurosport 2
  • 13.05 uur: start etappe
  • 14.20 uur: start uitzending op NPO 1
  • 14.20 uur: start uitzending op België Eén
  • ± 17.35 uur: finish etappe

Lees verder onder het routeprofiel.

Favorieten
Er zijn al diverse gerenommeerde sprinters afgestapt in de Tour de France. Zo zullen Arnaud Démare, Caleb Ewan en Tim Merlier dinsdag geen aanspraak meer maken op de ritzege. Belangrijkste favoriet is nu Mark Cavendish, die al twee ritten won. Ook sprinters als Cees Bol, Nacer Bouhanni en Jasper Philipsen verzamelden al punten. Of wordt het toch Wout van Aert?

De tiende etappe van de Tour de France 2021 is op dinsdag 6 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 10 live op tv en online (Albertville - Valence) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier