Maandag in Humberto: Ernst Kuipers over de groeiende deltavariant en stijging besmettingen

Maandag in Humberto: Ernst Kuipers over de groeiende deltavariant en stijging besmettingen
De gasten van maandag 5 juli

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van maandag 5 juli

  • Het aantal besmettingen stijgt weer. Vanavond praat Ernst Kuipers ons bij over de oprukkende deltavariant. Wat voor gevolgen heeft dit voor onze zomer?
  • Grote verontwaardiging over een onthulling van het Noordhollands Dagblad: een GGD-directeur liet de naam van Tata Steel schrappen uit een rapport over longkanker. Bij Humberto reageert advocaat Bénédicte Ficq, die namens 1100 mensen aangifte deed tegen de staalproducent.
  • Het moest dé bekroning worden op een schitterende carrière in de BMX sport: goud op de Olympische Spelen in Tokio. Maar een gruwelijk ongeval maakte een abrupt einde aan die droom. In het boek ‘accepteren en doorgaan’ blikt Jelle van Gorkom terug op zijn revalidatie.
  • Dit weekend treedt Trijntje Oosterhuis met het Metropole Orkest op bij het North Sea Jazz Downtown Festival. Onder de titel ‘Burt Bacharach Songbook’ brengt ze de grootste hits van de componist. Vanavond geeft Trijntje een muziekcollege bij Humberto.
  • Hij speelde Rocky Balboa en Rambo en is één van de grootste actiehelden van de jaren 80 en 90. Morgen wordt Sylvester Stallone 75 jaar oud.Maxim Hartman, Michiel Vos en Tim Oliehoek over het bijzondere leven van “Sly”.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Humberto: Ernst Kuipers over de groeiende deltavariant en stijging besmettingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier