Serierecensie: The Mysterious Benedict Society is visueel aantrekkelijke serie

Serierecensie: The Mysterious Benedict Society is visueel aantrekkelijke serie
Kinderen tegen de schurken

Film :

Vanaf 25 juni staat het eerste seizoen van The Mysterious Benedict Society op Disney Plus. De kinderen zijn in deze serie de volwassenen te slim af, maar in hoeverre is dat interessant om te zien? Lees hier de recensie van The Mysterious Benedict Society seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

The Institute
De serie volgt vier begaafde weeskinderen die door een excentrieke weldoener worden gerekruteerd voor een geheime missie. Ze gaan undercover in een internaat dat bekend staat als The Institute.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
De hoogtepunten van deze series zijn de sets, de muziek en de sfeer die de serie neer weet te zetten. Echter: de afleveringen zijn te lang en het verhaal is niet altijd even logisch. Waar een serie als A Series of Unfortunate Events de kijker met een charismatische bad guy vast weet te houden, lukt dat deze serie eigenlijk bijna niet. Onderschat de kids niet: ze zijn slimmer dan je denkt. 2,5 ster.

Cast
Tony Hale (Love, Simon) en Seth Carr (Breaking In) spelen hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Phil Hay (Destroyer).

Vanaf 2 juni 2021 is The Mysterious Benedict Society seizoen 2 te streamen op Disney Plus. Genre: Komedie, Mysterie. IMDb-score: 7,7.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: The Mysterious Benedict Society is visueel aantrekkelijke serie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier