Top 5: zomercliffhangers uit 31 jaar Goede Tijden, Slechte Tijden

Top 5: zomercliffhangers uit 31 jaar Goede Tijden, Slechte Tijden
Inclusief de nieuwste promo van finale GTST 2021

Kijktip :

Donderdag 8 juli is het weer zover! De Goede Tijden, Slechte Tijden-zomercliffhanger is aanstaande en Meerdijk trilt weer op zijn grondvesten. Bekijk hieronder de meest memorabele GTST-cliffhangers uit de geschiedenis van de soap.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

5. Wie overleeft de parachutesprong niet? - seizoen 23 (2013)


Wie werd de parachutesprong fataal? Dat was de grote vraag die de fans de lange zomer van 2013 bezighield. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen kregen ze eindelijk antwoord: het was Mike (Louis Talpe) die te pletter viel. Pas na vier maanden bekende Rik dat hij Mike’s parachute gesaboteerd had. Eigenlijk had hij het op zijn aanstaande schoonzus Aysen gemunt, maar hij maakte de verkeerde parachute onklaar. Tja, van je aanstaande schoonfamilie moet je het maar hebben.

4. Yasmine verdrinkt na tragisch auto-ongeluk - seizoen 15 (2004)


Aan het einde van seizoen 15 moesten kijkers afscheid nemen van Yasmine. In de cliffhanger is haar man Stefano woest op zijn broer Nick en probeert hem aan te rijden. Yasmine tracht Stefano tegen te houden, maar dat lukt niet: het stel belandt in het water, Yasmine raakt snel bewusteloos en de ontroostbare Stefano kan zijn vrouw niet meer redden.

3. Sacha sterft in ontplofte caravan - seizoen 26 (2016)


Seizoen 26 eindigde met een erorme explosie. Op de trouwdag van Nina en Bing ontdekt Sacha dat haar verloofde Noud nog gevoelens heeft voor zijn ex Nina. Ze sluit zich met grote tranen op in een caravan, het huwelijkscadeau van Sjoerd, Anna, Job, Sam en Rover. Niet wetende dat Sacha in de caravan zit maken de vijf vrienden een spannend en wild autoritje. De caravan ontploft met Sacha erin.

2. De dood van Bowien Galema - seizoen 10 (2000)


Weet je nog hoe Bowien Galema (vertolkt door actrice Tanja Jess), de tijdelijke lover van Ludo Sanders, aan haar einde kwam? Ze krijgt een enorme ruzie met Ludo en komt door ongelukkige omstandigheden aan een klif te hangen. Ze smeekt Ludo haar te redden, maar hij weigert. Een paar uur later wordt ze dood gevonden.

1. Hoe loopt het met Billy de Palma af? - seizoen 31 (2021)


Donderdagavond stijgt de spanning naar een nieuw hoogtepunt. Het lijkt erop dat er dan eindelijk een zinderende climax is te zien tussen Ludo Sanders (Erik de Vogel), zijn vrouw Janine (Caroline de Bruijn) en hun grote aartsrivalen Billy de Palma (Lone van Roosendaal) en Richard van Nooten (Edwin Jonker).

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4 en terug en vooruit te kijken bij Videoland. De zomercliffhanger, die de zomerstop tot 30 augustus inluidt, is te zien op 8 juli 2021.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV