Tour de France etappe 12 live op tv en online (Saint-Paul-Trois-Châteaux - Nîmes)

Tour de France etappe 12 live op tv en online (Saint-Paul-Trois-Châteaux - Nîmes)
Hoe laat start en finisht het peloton?

Sport :

Na de loodzware elfde etappe, waarin het peloton twee keer de Mont Ventoux beklimt, zijn de sprinters weer aan zet. De vlakke rit van vrijdag gaat van Saint-Paul-Trois-Châteaux naar Nîmes en is live te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online te kijken via de Eurosport Player, NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Bekijk hier het volledige etappeschema van de Tour de France 2021.

Volledig tijdschema

  • 13.25 uur: start uitzending op Eurosport 2
  • 13.30 uur: start etappe
  • 13.30 uur: start uitzending op België Eén
  • 14.40 uur: start uitzending op NPO 1
  • ± 17.25 uur: finish etappe

Lees verder onder het routeprofiel.

Favorieten
Donderdag kan de wind nog weleens een grote rol gaan spelen. Het gebied rond Nîmes staat hierom bekend, en dus kunnen er waaiers ontstaan. Voor sprinters is het van levensbelang om bij de eerste groep aan te haken. Toch schrijven we Mark Cavendish weer op als één van de favorieten; de Brit heeft inmiddels drie etappes gewonnen. En verder behoren Wout van Aert, Sonny Colbrelli, Michael Matthews en Peter Sagan weer tot de kanshebbers.

De twaalfde etappe van de Tour de France 2021 is op donderdag 8 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 12 live op tv en online (Saint-Paul-Trois-Châteaux - Nîmes) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier