Nieuwe afleveringen Sterren muziekfeest op het plein vanaf vrijdag te zien op NPO 1

Nieuwe afleveringen Sterren muziekfeest op het plein vanaf vrijdag te zien op NPO 1
Eindelijk weer meezingen met Hollandse hits

Kijktip :

We mogen weer! Met het versoepelen van de coronamaatregelen worden er steeds meer evenementen mogelijk, en dus keert ook het populaire Sterren muziekfeest op het plein weer terug. De komende tijd zijn er vier nieuwe afleveringen te zien op NPO 1.

Sterren muziekfeest op het plein gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Openluchtmuseum
Om het allemaal zo veilig mogelijk te laten verlopen is het Openluchtmuseum in Arnhem als decor gekozen voor Sterren muziekfeest op het plein, één van de eerste grote buitenevenementen die weer mogelijk zijn sinds het uitbreken van de coronapandemie. En dus kunnen we eindelijk weer gaan genieten van de grootste Hollandse meezingers.

Artiesten
2500 mensen hebben door middel van Testen voor Toegang een ticket bemachtigd voor het spektakel, met optredens van bekende Nederlandstalige artiesten. Onder anderen, Jeroen van der Boom, Janne, Tino Martin, Samantha Steenwijk, Django Wagner en het duo Frans Duijts en Donnie zal het podium betreden. De presentatie is in handen van Jan Smit.

Sterren muziekfeest op het plein is op de vrijdagen 9 juli, 16 juli, 13 augustus en 20 augustus te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Sterren muziekfeest op het plein terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe afleveringen Sterren muziekfeest op het plein vanaf vrijdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier