Nieuwe zangwedstrijd BEAT ME: The Five Knock-Outs begint zaterdag op SBS6

Nieuwe zangwedstrijd BEAT ME: The Five Knock-Outs begint zaterdag op SBS6
Deelnemers duelleren om geldbedrag

Kijktip :

Vanaf zaterdag 10 juli zendt SBS6 de gloednieuwe zangwedstrijd BEAT ME: The Five Knock-Outs uit. Hierin zijn wekelijks vijf zangduels te zien, waarin de deelnemers strijden om een steeds hoger oplopend geldbedrag. Alle genres en deelnemers zijn welkom.

BEAT ME: The Five Knock-Outs gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Loting
Van volkszangers tegen rockers tot singer/songwriters tegen bands, alle combinaties zijn mogelijk. Een loting bepaalt welke uitdager als eerste een winnaar van de week ervoor mag kiezen om tegen te strijden; inschattingsvermogen is dus ook belangrijk. Na ieder duel staat de winnaar van de week ervoor voor de keus: stapt hij uit met het bedrag dat hij nu waard is, of wacht hij de uitslag af?

Risico
Aan de beslissing om door te gaan is een groot risico verbonden, want bij verlies vertrekt de deelnemers met lege handen. Als een kandidaat zes afleveringen achter elkaar het gevecht wint wacht er een prachtige hoofdprijs van 50.000 euro. De optredens worden beoordeeld door een wisselende, driekoppige vakjury en een publieksjury van zeventig man sterk. Frank Dane is de presentator van dienst.

Het nieuwe programma BEAT ME: The Five Knock-Outs is vanaf zaterdag 10 juli wekelijks om 20.30 uur (en vanaf 14 augustus wekelijks om 20.00 uur) te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van BEAT ME: The Five Knock-Outs terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe zangwedstrijd BEAT ME: The Five Knock-Outs begint zaterdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV