Vanavond op tv: Sterren muziekfeest op het plein, thrillerserie Blackspace

Vanavond op tv: Sterren muziekfeest op het plein, thrillerserie Blackspace
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 9 juli

Kijktip :

Vanaf vanavond is het Sterren muziekfeest op het plein weer terug bij NPO 1, dus eindelijk kunnen we weer meezingen met Hollandse hits. Verder onder meer de thrillerserie Blackspace. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 9 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiefilm: First Blood

Veronica
20:30 uur

Vanavond zendt Veronica de eerste Rambo-film First Blood uit. Oorlogsveteraan John Rambo keert terug uit Vietnam. Hij heeft moeite om te integreren en voelt zich een buitenstaander. Wanneer hij een stadje bezoekt om een oude vriend op te zoeken, wordt hij continu gevolgd door sheriff Teasle die Rambo niet vertrouwt. Wanneer de sheriff Rambo oppakt, ontsnapt hij en vlucht de bossen in. Daar ontstaat een nieuwe oorlog tussen Rambo en de autoriteiten, wanneer de sheriff de hulp van kolonel Trautman inschakelt, die Rambo heeft opgeleid.


Terug: Sterren muziekfeest op het plein

NPO 1
20:35 uur

Het Sterren muziekfeest op het plein is terug met vier nieuwe afleveringen, op 9 en 16 juli en 13 en 20 augustus om 20:30 uur op NPO 1. Het Openluchtmuseum in Arnhem is het decor voor een van de eerste grote buitenevenementen die weer mogelijk zijn sinds de coronapandemie uitbrak. Artiesten als Jeroen van der Boom, Tino Martin, Samantha Steenwijk, Jannes, Django Wagner en Frans Duijts & Donnie treden op.


Nieuw: Blackspace

NPO 3
22:15 uur

Vanaf vanavond is de Israëlische thrillerserie Blackspace vier vrijdagen met dubbele afleveringen rond 22:15 uur te zien op NPO 3. De serie gaat over een schietpartij op een school. De eindexamenleerlingen van een Israëlische school komen samen voor Dodenherdenking, maar al snel wordt de ceremonie wreed verstoord door enkele bizar uitgedoste schutters. Er vallen doden en er ontstaat paniek.


Muziek: 100 jaar jazz in Nederland

NPO 2
22:20 uur

De muziekspecial 100 jaar jazz in Nederland is een vrolijke reis door de geschiedenis van de jazz in Nederland. De uitzending is tijdens het North Sea Jazz Festival in Rotterdam dit weekend. Met de muziek en muzikanten van nu en met een knipoog naar het verleden nemen de presentatoren Wilfried Baijens en Giovanca Ostania de kijker vanuit Ahoy mee in een muzikale trip waarin historische beelden worden afgewisseld met vooral veel livemuziek.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Sterren muziekfeest op het plein, thrillerserie Blackspace of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV