Spaanse thriller La isla mínima zaterdag 10 juli te zien op Canvas

Spaanse thriller La isla mínima zaterdag 10 juli te zien op Canvas
Ook te streamen via Google Play

Kijktip :

Sinds Alejandro Amenábar in 1997 de wereld veroverde met Abre los ojos zagen we steeds meer succesvolle Spaanse thrillers en horrorfilms. In 2014 zagen we opnieuw een mooie toevoeging aan de lijst: La isla mínima, van Alberto Rodríguez. Deze film is zaterdag te zien op Canvas en je kunt La isla minima streamen via Google Play.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
La isla mínima speelt zich af in 1980, in het diepe zuiden van Spanje. Een reeks brute moorden op een stel tienermeisjes in een afgelegen stad brengt twee verschillende karakters samen. Ze zijn allebei rechercheur op de afdeling moordzaken en belast met het onderzoek. Juan en Pedro moeten hun verschillen opzij zetten om een moordenaar te vinden die al jarenlang een gemeenschap terroriseert.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Regisseur Alberto Rodríguez leverde met La isla mínima (of Marshland, zoals de Engelse titel luidt) een bijzonder sfeervolle thriller af. Die sfeer wordt bepaald door verschillende factoren: het dorre Spaanse landschap, het jaar 1980 en de grimmige gebeurtenissen. Deze cocktail zorgt voor een zeer onderhoudende en spannende film. Als kers op de taart vullen hoofdrolspelers Raúl Arévalo en Javier Gutiérrez, die de twee rechercheurs spelen, elkaar perfect aan.

La isla mínima (2014) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op zaterdag 10 juli om 22.35 uur te zien op Canvas. Genre: misdaad, thriller. Speelduur: 105 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spaanse thriller La isla mínima zaterdag 10 juli te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier