Nieuw seizoen De slimste mens gaat maandag 12 juli van start op NPO 2

Nieuw seizoen De slimste mens gaat maandag 12 juli van start op NPO 2
Wie wordt de opvolger van Rob Kemps?

Kijktip :

Op maandag 12 juli is het weer tijd voor een nieuw seizoen van De slimste mens. Het kijkcijferkanon is vanaf dan weer elke werkdag te zien op NPO 2. Philip Freriks legt de deelnemers het vuur aan de schenen met allerlei vragen en Maarten van Rossem is weer van de partij als enig jurylid.

De slimste mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eerste aflevering
Elke keer nemen drie bekende Nederlanders het tegen elkaar op in De slimste mens-arena, in verschillende rondes. In de eerste aflevering zien we direct een paar grote namen ten tonele verschijnen: cabaretier Bert Visscher, presentatrice/schrijfster en voormalig model Daphne Deckers en gastheer uit First Dates Sergio Vyent kruisen de degens.

Bekijk de volledige kandidatenlijst van het nieuwe seizoen van De slimste mens op Gids.tv.

Rondes
De kandidaten moeten het beste van zichzelf laten zien onder druk van de wegtikkende secondes. Het gaat hierbij niet alleen om de nodige kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spelen. De bekende spelrondes keren allemaal weer terug: 3-6-9, Open Deur, Puzzel, Galerij en Collectief Geheugen. Wie wordt de opvolger van Rob Kemps, die het afgelopen seizoen won?

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 12 juli elke werkdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV