Prachtige documentaire We Are the Thousand maandag te zien op NPO 2

Prachtige documentaire We Are the Thousand maandag te zien op NPO 2
Komen de Foo Fighters naar Cesena?

Kijktip :

Maandagavond zendt NPO 2 de prachtige documentaire We Are the Thousand uit. Hierin volgen we de Italiaan Fabio Zaffagnini bij het najagen van droom: zijn favoriete band Foo Fighters laten optreden in de Italiaanse stad Cesena. Lukt het hem om de
wereldberoemde rockband zo ver te krijgen?

We Are the Thousand gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Ode
Fabio denkt zijn droom waar te maken door met duizend muzikanten een ode aan de band te brengen met een vertolking van de hit 'Learn to Fly'. Al snel lijkt de missie van Fabio echter onmogelijk. Hoe komen ze aan genoeg geld en goede muzikanten? Een oproep op YouTube zorgt voor een stroom van ontroerende verhalen van gitaristen, zangers en drummers - met name van amateurs die in het dagelijks leven iets heel anders doen.

Allergrootste rockband
Iedereen heeft, net als Fabio, dit moment uitgekozen om hun droom na te jagen. Na een jaar van voorbereidingen is het dan zover: alle deelnemers van het Rockin' 1000-evenement zijn bij elkaar. Van de punker en de pensionado tot de puber en de lerares: iedereen is euforisch als ze zich na slechts één dag oefenen de grootste rockband ter wereld mogen noemen. Hun optreden gaat al snel viral - en bereikt ook Dave Grohl van de Foo Fighters...

De documentaire We Are the Thousand is op maandag 12 juni om 22.10 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu We Are the Thousand terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtige documentaire We Are the Thousand maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier