Hoe laat is UFC 264 met Dustin Poirier - Conor McGregor te zien op KIJK?

Hoe laat is UFC 264 met Dustin Poirier - Conor McGregor te zien op KIJK?
Evenement ook te zien op SBS9 en Gids.tv

Sport :

In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 juli staat UFC 264 op het programma. Het gevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor vormt de climax van de avond. Hoe laat begint het evenement?

Live verslag
Talpa heeft de rechten voor de main card van UFC 264 weten te bemachtigen. Zij zullen vanaf 04.00 uur live verslag doen van het evenement. Je kunt de gevechten live kijken op KIJK.nl, SBS9 of de livestream via Gids.tv. De hoogtepunten zullen na afloop van UFC 264 ook verschijnen op KIJK.nl en Gids.tv.

Bekijk de volledige fight card van UFC 264.

Hoe laat moet McGregor?
Van tevoren is het moeilijk te zeggen hoe laat Dustin Poirier en Conor McGregor de ring zullen betreden. De main card begint om 04.00 uur, maar er zullen eerst vier andere gevechten zijn. Afhankelijk van hoe snel die gevechten voorbij zijn (bijvoorbeeld door middel van een knock-out) beginnen de volgende wedstrijden. Dustin Poirier en Conor McGregor zullen als laatsten de ring betreden.

UFC 264 is in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 juli vanaf 04.00 uur live te zien op KIJK.nl, SBS9 en de livestream via Gids.tv. De hoogtepunten zijn zondag te zien op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat is UFC 264 met Dustin Poirier - Conor McGregor te zien op KIJK? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier