Tour de France etappe 14 live op tv en online (Carcassonne – Quillan)

Tour de France etappe 14 live op tv en online (Carcassonne – Quillan)
Hoe laat start en finisht het peloton?

Sport :

De veertiende etappe van de Tour de France staat voor de deur. Op zaterdag 10 juli vertrekt het peleton uit Carcassonne en gaan we door de heuvels naar finishplaats Quillan. De etappe is live te zien op NPO 1, Eurosport 2 en België Eén. Ook is de koers online te kijken via de Eurosport Player, NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Bekijk hier het volledige etappeschema van de Tour de France 2021.

Volledig tijdschema

  • 12.20 uur: start uitzending op Eurosport 2
  • 12.25 uur: start etappe
  • 13.30 uur: start uitzending op België Eén
  • 13.40 uur: start uitzending op NPO 1
  • ± 17.30 uur: finish etappe

Lees verder onder het routeprofiel.

Bron: ANP Graphics

Favorieten
Voor deze etappe schrijven we de mannen van de Klassiekers op voor de overwinning. Wout van Aert kan - blijkt uit de overwinning op de Ventoux - meer, maar schrijven we wel op. Ook eerdere etappewinnaars Julian Alaphilippe en Matej Mohoric schrijven we op een viltje. Als outsiders: Woutje Poels, Michael Matthews en zelfs Sonny Colbrelli.

De veertiende etappe van de Tour de France 2021 is op zaterdag 10 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 14 live op tv en online (Carcassonne – Quillan) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier