Vanavond op tv: Televisiedebuut Frank Dane met BEAT ME, Deadwater Fell en meer

Vanavond op tv: Televisiedebuut Frank Dane met BEAT ME, Deadwater Fell en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 10 juli

Kijktip :

Ook vanavond is er weer een divers aanbod aan televisieprogramma's te zien. Zo kun je kijken naar de eerste aflevering van het muziekprogramma Beat Me, waarin radiopresentator Frank Dane zijn debuut maakt op televisie. Ook gaat de Britse mini-misdaadserie Deadwater Fell van start op NPO3. Zin in wat luchtigers? Kijk dan naar het cabaret van het Even Tot Hier-duo Niels van der Laan en Jeroen Woe. Dat en meer! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 10 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Deadwater Fell

NPO 3
20:30 uur

Vanavond en volgende week zaterdag is de Britse mini-misdaadserie Deadwater Fell met twee dubbele afleveringen om 20:30 uur te zien op NPO 3. Na een feestelijke dag in het Schotse dorpje Kirkdarroch gaan de inwoners tevreden naar bed. Maar die nacht breekt er een fatale brand uit in de woning van huisarts Tom en zijn gezin. Vier mensen komen om het leven. De verslagenheid is groot, vooral bij hun naaste vrienden. Dan vindt de politie ook nog sporen die erop wijzen dat het hier niet om een ongeluk gaat. Al snel gonst het van de geruchten en richt de woede van de gemeenschap zich op de mogelijke dader.


Nieuw: BEAT ME - The Five Knock-Outs

SBS 6
20:30 uur

In de nieuwe zangwedstrijd 'BEAT ME: The Five Knock-Outs' duelleren deelnemers om een steeds verder oplopend geldbedrag. Elke zaterdag om 20:30 uur op SBS6. In elke aflevering zijn er vijf zangduels in allerlei genres: van volkszangers tegen rockers tot singer-songwriters tegen bands, elke combinatie is mogelijk. Een loting bepaalt welke uitdager als eerste een winnaar van vorige week mag kiezen om tegen te duelleren. Inschattingsvermorgen is dus ook van belang in dit programma. Beide kandidaten treden op en een wisselende, driekoppige vakjury én een publieksjury van zeventig man sterk bepalen wie er wint. Na ieder duel staat de winnaar van vorige week voor de keus: stapt hij uit met het bedrag dat hij nu waard is of wacht hij de uitslag af? Een risico, want bij verlies vertrekt hij met lege handen. Wint een kandidaat zes afleveringen achter elkaar het gevecht? Dan gaat hij naar huis met de hoofdprijs van 50 duizend euro.


Cabaret: Van der Laan & Woe - Pesetas

NPO 1
20:30 uur

Het caberetduo Van der Laan & Woe, bekend van Even Tot Hier, stond van 2017 tot en met 2020 in de theaters met hun voorstelling Pesetas. Die wordt vanavond weer uitgezonden op NPO 1. Pesetas zorgt voor een avond totaalcabaret die bol staat van de grappen, scènes en muzikale acts. Het is een virtuoze reis door de tijd die je alleen gelooft als je erbij bent geweest. De Volkskrant gaf de theatershow vijf sterren: "Pesetas is een verbluffende multimediale show waarmee Van der Laan & Woe zichzelf overtreffen. Een avond vol fantastische vondsten in oergeestige sketches en liedjes."


Terug: Hollandse Zaken

NPO 2
20:35 uur

Het journalistiek discussieprogramma Hollandse Zaken is vanaf vanavond terug op tv. Niet meer in de studio, maar met reportages door het hele land. Elke zaterdag om 20:35 uur op NPO 2. Grote maatschappelijke kwesties krijgen vanaf nu een gezicht door reportages door het hele land over uiteenlopende onderwerpen. Bijvoorbeeld families die tevergeefs aandacht vragen voor een dierbare die ernstig verward en gevaarlijk is. En: Wat is de prijs van een mensenleven nu er onbetaalbare medicijnen voor zeldzame ziektes op de markt komen? De eerste aflevering is een terugblik op drie grote thema's die in 10 jaar Hollandse Zaken aan de orde kwamen: de financiële ellende van velen na de crisis van 2008, liefdesperikelen van jong en oud en de immense gevolgen van een moord of verkeersmisdrijf op de nabestaanden.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Televisiedebuut Frank Dane met BEAT ME, Deadwater Fell en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier