Vanavond op tv: nieuw seizoen van De slimste mens, nieuw programma B&B vol liefde

Vanavond op tv: nieuw seizoen van De slimste mens, nieuw programma B&B vol liefde
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 12 juli

Kijktip :

Vanaf vanavond kunnen we weer fanatiek quizzen, want zowel Ik weet er alles van! als De slimste mens is terug. Verder onder meer het nieuwe programma B&B vol liefde. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 12 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Ik weet er alles van! VIPS

RTL 4
20:00 uur

De kennisquiz Ik weet er alles van! is terug op tv. Deze zomer wordt afgetrapt met een VIP-week. Daarna is er een reguliere reeks gevolgd door een junior-editie. Elke deelnemer heeft een categorie waar hij of zij veel van zegt te weten. In deze eerste week nemen Klaasje Meijer, Edson da Graça, Erik van Looy, René le Blanc, Monique Smit en Gaby Blaaser het tegen elkaar op.


Comedyfilm: Ghostbusters

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de filmklassieker Ghostbusters te zien. Drie wetenschappers verliezen hun baan bij de universiteit van New York, waar ze het occulte bestudeerden. Ze besluiten om zich voortaan te verhuren als Ghostbusters en zich bezig te gaan houden met het vangen van allerlei soorten spoken en geesten. Wanneer ze een portaal naar een andere dimensie ontdekken is het aan de Ghostbusters om de Big Apple te redden.


Nieuw: B&B vol liefde

RTL 4
20:35 uur

De komende zeven weken gaan zes vrijgezelle B&B-eigenaren het liefdesavontuur van hun leven aan in het nieuwe programma B&B vol liefde. Ze krijgen allemaal vier potentiële partners op bezoek. De B&B-eigenaren wonen verspreid over heel Europa. Lukt het om iemand te vinden die over de grens durft te kijken? En lukt het de eigenaren om iemand te vinden met wie zij hun droom durven te delen? Art Rooijakkers volgt de gebeurtenissen.


Terug: De slimste mens

NPO 2
20:40 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van De slimste mens, waarin elke werkdag om 20:40 uur op NPO 2 drie bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan gaan. Ook dit achttiende seizoen wordt gepresenteerd door Philip Freriks. Maarten van Rossem is weer enig jurylid. In de eerste aflevering nemen cabaretier Bert Visscher, schrijfster en presentatrice Daphne Deckers en gastheer uit First Dates Sergio Vyent het tegen elkaar op.


De Oranjezomer: nieuw tijdstip

SBS 6
21:35 uur

De Oranjezomer van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaat nu het EK voetbal is afgelopen verder met één uitzending per avond. Elke dag om 21:30 uur op SBS6. Het is de laatste week van de Tour de France. Vanaf Droompark de Zanding in Otterlo bespreken de mannen met onder anderen Michael Boogerd en andere gasten het slot van de wielerronde.


Nieuw: Olympische Dromen

NPO 2
22:00 uur

Wilfried de Jong is terug met interviews met sporters in een intieme setting, zoals vroeger bij Holland Sport. In het nieuwe programma Olympische Dromen probeert hij de gedachten, vragen en dromen van Olympiërs te ontrafelen. Tien avonden op rij (behalve zondag) om 22:00 uur op NPO 2. Wilfried probeert de gedachten van de topsporters te lezen aan de rand van hun bed. Ze dromen allemaal van glorie op de Olympische Spelen in Japan en Wilfried droomt met ze mee.


Docu: We Are the Thousand

NPO 2
22:10 uur

De Italiaanse Fabio Zaffagnini heeft een droom: zijn geliefde band Foo Fighters laten optreden in de Italiaanse stad Cesena. Maar hoe krijgt hij de wereldberoemde rockband zover? Door de band met duizend muzikanten een ode te brengen, met het lied 'Learn to Fly'. Dat is te zien in de documentaire We Are the Thousand over dromen, durven en doorzetten.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen van De slimste mens, nieuw programma B&B vol liefde of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier