Mooie sportfilm Million Dollar Arm dinsdag 31 augustus te zien op SBS9

Mooie sportfilm Million Dollar Arm dinsdag 31 augustus te zien op SBS9
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Hoewel honkbal ook in ons land populair is, is het niet te vergelijken met de omvang van de sport in de Verenigde Staten. Er zijn dan ook genoeg films over gemaakt. Million Dollar Arm is er daar één van; deze film is dinsdag te zien op SBS9 en je kunt Million Dollar Arm streamen via onder meer Google Play en iTunes.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Million Dollar Arm gaat over J.B. Bernstein. Hij en zijn zakenpartner Ash zullen hun bedrijf moeten sluiten als ze niet snel met een briljant idee komen. Wanneer Bernstein op een avond naar een cricketwedstrijd in India aan het kijken is op tv krijgt hij plots een ingeving. Hij heeft het idee om naar India te gaan om daar een sterke honkbalpitcher te vinden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Als geen ander kunnen de Amerikanen een inspirerend sportverhaal tot leven wekken op het witte doek. Dat is met Million Dollar Arm niet anders. Hoewel het om een waargebeurd verhaal gaat, voelt het toch een beetje aan als een dertien-in-een-dozijnscript - zoals we ze al vaak hebben gezien. Toch biedt deze film twee uur kijkplezier, en dat is mede te danken aan de talenten van regisseur Craig Gillespie. Drie jaar later liet hij met het nog betere I, Tonya opnieuw zien de sportbiografie prima in de vingers te hebben.

Cast
Naast Jon Hamm (Baby Driver) en Aasif Mandvi (Margin Call) zijn ook Bill Paxton (Nightcrawler), Suraj Sharma (Life of Pi), Lake Bell (Shot Caller) en Alan Arkin (Argo) te zien in Million Dollar Arm. Deze film is geregisseerd door Craig Gillespie (Cruella).

Million Dollar Arm (2014) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op dinsdag 31 augustus om 23.05 uur te zien op SBS9. Genre: biografie, drama, sport. Speelduur: 124 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV