Enerverende superheldenfilm Watchmen zie je dinsdag op RTL 7

Enerverende superheldenfilm Watchmen zie je dinsdag op RTL 7
Ook te streamen via Videoland en Amazon Prime

Kijktip :

Als Quentin Tarantino ooit een superheldenfilm zou maken, zou Watchmen aardig dicht bij het uiteindelijk resultaat komen. De film zit tjokvol hilarische dialogen en over de top-actie, en biedt non-stop vermaak. Dinsdag is de film te zien op RTL 7 en je kunt Watchmen streamen via onder meer Videoland en Amazon Prime.

Het verhaal
In een alternatief 1985 leven de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie in een continue staat van oorlog met elkaar. Verklede burgerwachten die vroeger de vrede bewaarden zijn nu bij wet verboden. Wanneer één van hen, The Comedian, wordt vermoord, gaat zijn voormalige collega Rorschach op onderzoek uit. Hij stuit op een sinister complot waardoor de andere ex-'superhelden' Nite Owl en Silk Spectre gedwongen worden om nog eenmaal in actie te komen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Zack Snyder heeft zich gevestigd als één van de meest unieke regisseurs in het moderne Hollywood en ook Watchmen wordt overgoten met een typisch Snyder-sausje. Dat betekent zowel felle kleuren als een grimmige sfeer, sterke dialogen en gestileerde actie. Het lijkt misschien wat veel, maar het werkt wél. Snyder weet de kijker constant te verrassen met bijzondere stijlgrepen en het intrigerende verhaal. Een uitstekende superheldenfilm die het net even wat anders doet.

Cast
Naast Malin Akerman (The Proposal) en Billy Crudup (Justice League) zijn ook Matthew Goode (Downton Abbey) en Patrick Wilson (The Conjuring 2) te zien in Watchmen. Deze film is geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel).

Watchmen (2009) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op dinsdag 13 juli om 23.00 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, mysterie. Speelduur: 162 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Enerverende superheldenfilm Watchmen zie je dinsdag op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier