Tour de France etappe 16 live op tv en online (Pas de la Case - Saint-Gaudens)

Tour de France etappe 16 live op tv en online (Pas de la Case - Saint-Gaudens)
Hoe laat start en finisht het peloton?

Sport :

Afgelopen weekend zagen we al twee etappezeges van aanvallers (Bauke Mollema en Sepp Kuss), en dinsdag kan dat maar zo weer gebeuren. De zestiende etappe gaat van Pas de la Case naar Saint-Gaudens en is live te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online te kijken via de Eurosport Player, NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Bekijk hier het volledige etappeschema van de Tour de France 2021.

Volledig tijdschema

  • 13.00 uur: start uitzending op Eurosport 1
  • 13.05 uur start etappe
  • 14.30 uur: start uitzending op NPO 1
  • 14.30 uur: start uitzending op België Eén
  • ± 17.35 uur: finish etappe

Lees verder onder het routeprofiel.

Favorieten
Zoals gezegd liggen er in de zestiende etappe opnieuw kansen voor de aanvallers. Een tweede ritzege van Bauke Mollema is wellicht iets te optimistisch, maar andere bekende namen kunnen wel weer een gooi doen naar etappewinst. Julian Alaphilippe, Wout van Aert, Mattia Cattaneo, Thomas de Gendt, Matej Mohoric: ze zouden allemaal kunnen winnen.

De zestiende etappe van de Tour de France 2021 is op dinsdag 13 juli te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 16 live op tv en online (Pas de la Case - Saint-Gaudens) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV