Maandag in Humberto: Dirk Kuyt en Anouk Boone over spannende EK-finale

Maandag in Humberto: Dirk Kuyt en Anouk Boone over spannende EK-finale
De gasten van maandag 12 juli

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van maandag 12 juli

  • Na de versoepelingen een paar weken geleden is het aantal coronabesmettingen explosief gestegen. Hoe zit het met de deltavariant en wat zijn de gevolgen op lange termijn? Aan tafel: longcovid-patiënt Daan Schoonderwoerd, Marcel Levi, Amrish Baidjoe en Pier Eringa.
  • It’s coming to Rome! Gisteravond won Italië de zenuwslopende finale van het EK voetbal door Engeland na penalty’s te verslaan. Bij Humberto bespreken we het met Italië-kenner Donatello Piras en oud-international Dirk Kuyt en schakelen we met correspondent Anouk Boone in Rome.
  • Het vrolijke cultuurtrio Francis, Tim en Dick van Broekhuizen laat zien dat kunst overal en voor iedereen leuk is! Zelfs tijdens de drukke sportzomer met het EK, Tour de France en Olympische Spelen, is cultureel plezier altijd in de buurt

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Humberto: Dirk Kuyt en Anouk Boone over spannende EK-finale of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier