Vanavond op tv: Tijd voor MAX over Tanja Groen, docu The Return - Life After ISIS

Vanavond op tv: Tijd voor MAX over Tanja Groen, docu The Return - Life After ISIS
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 13 juli

Kijktip :

Geen EK voetbal meer, en dus komt er ruimte voor andere programma's. Op NPO 2 gaat Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn van start, gevolgd door de heftige documentaire The Return - Life After ISIS. Op NPO 1 is een speciale uitzending van Tijd voor MAX over Tanja Groen te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 13 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tijd voor MAX-special: 'Breng Tanja Thuis'

NPO 1
19:05 uur

Een speciale live-uitzending van Tijd voor MAX om geld op te halen voor de gouden tip in de verdwijningszaak van Tanja Groen. Peter R. de Vries kondigde woensdag 23 juni de inzamelingsactie aan en inmiddels is er al meer dan een half miljoen euro opgehaald. Doel is om ten minste 1 miljoen euro in te zamelen. In de uitzending, gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen, doen de ouders van Tanja eenmalig hun verhaal.


Sciencefictionfilm: Spider-Man

RTL 7
20:30 uur

RTL 7 zendt vanavond de superheldenfilm Spider-Man uit. De stuntelige student Peter Parker wordt tijdens een excursie gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. De volgende ochtend ontdekt hij dat hij superkrachten bezit. Hij besluit als Spider-Man de misdaad te bestrijden. Als zakenman Norman Osborn een experimenteel middel neemt, verandert hij in de gestoorde Green Goblin. Hij ontpopt zich tot Spider-Mans aartsvijand en drijft hem tot het uiterste.


Nieuw: Curse of the Lost Amazon Gold

History
21:25 uur

In het nieuwe programma Curse of the Lost Amazon Gold gaan zes onderzoekers op zoek naar een stad van goud en de ontdekkingsreizigers die verdwenen tijdens dezelfde zoektocht. Deze serie volgt zes internationale onderzoekers op een epische, levensechte expeditie door het Amazone-oerwoud op zoek naar de twee verloren steden en naar de waarheid over wat er is gebeurd met de ontdekkingsreizigers die vermist zijn geraakt.


Nieuw: Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn

NPO 2
22:10 uur

Schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn verblijft in Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn zes weken op een Waddeneiland. Slechts omringd door mantelmeeuwen, een enkele kiekendief, zand en heel veel wind, overpeinst hij zijn 80-jarige bestaan. Terwijl Dorrestijn geniet van de natuur, vreest hij voor het alleen zijn. En als het hem echt te veel wordt, nodigt hij een gast uit. Iemand die hij wel weer eens wil spreken of een vakgenoot die hij altijd al had willen ontmoeten.


Docu: The Return - Life After ISIS

NPO 2
22:55 uur

In Syrië worden na de val van ISIS in 2019 westerse, door IS geradicaliseerde, vrouwen geïnterneerd in onder andere het Koerdische kamp Roj. Canada, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland en Nederland willen hen niet terughebben en de rest van de wereld bekijkt de vrouwen met argwaan en haat. De documentaire The Return - Life After ISIS laat zien hoe de geradicaliseerde vrouwen in workshops op zoek gaan naar inzicht in wat achter hen ligt en in dat wat nog komen gaat.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Tijd voor MAX over Tanja Groen, docu The Return - Life After ISIS of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV