Nieuw seizoen natuurdocu Spy in the Wild begint woensdag op NPO 1

Nieuw seizoen natuurdocu Spy in the Wild begint woensdag op NPO 1
Robotdieren gaan undercover

Kijktip :

Vanaf woensdag 14 juli zendt NPO 1 een nieuw seizoen van de Britse natuurdocumentaireserie Spy in the Wild uit. Hierin wordt gebruikgemaakt van bijna echt lijkende robotdieren, die undercover gaan om dieren van dichtbij te filmen.

Spy in the Wild gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ondeugend gedrag
Op deze manier krijgen we een bijzonder inzicht in de liefde, intelligentie en het ondeugende gedrag van opmerkelijke dieren, die op unieke wijze worden vastgelegd. In de eerste aflevering begeven de robotdieren zich onder bijzondere dieren die in de tropen leven. We zijn getuige van de gebeurtenissen en bijeenkomsten die gedurende het jaar plaatsvinden.

Magische ontmoeting
De robotgorilla heeft een magische ontmoeting met een échte gorilla, en wordt zelfs in de familie opgenomen. Accepteert de grote zilverrug hem echter ook? En we zien nooit eerder vertoonde beelden van zingende gorilla's, die genieten van hun eten. De luidruchtige gevolgen van hun vegetarische eetpatroon leveren bovendien een komisch moment op...

Het nieuwe seizoen van Spy in the Wild is vanaf woensdag 14 juli wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spy in the Wild terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen natuurdocu Spy in the Wild begint woensdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV