Muziekdocumentaire Doe Maar - dit is alles woensdag te zien op NPO 3

Muziekdocumentaire Doe Maar - dit is alles woensdag te zien op NPO 3
Geschiedenis van razend populaire band

Kijktip :

Na de muziekspecial Het beste van... Doe Maar is woensdagavond de documentaire Doe Maar - dit is alles te zien op NPO 3. Hierin nemen we een diepere duik in de roemruchte geschiedenis van de razend populaire Nederpopband.

Doe Maar - dit is alles gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Archiefbeelden
De documentaire barst van de prachtige archiefbeelden en vele muziek. Daar omheen vertellen bandleden Jan Hendriks, Ernst Jansz en Henny Vrienten alles wat je over Doe Maar zou willen weten. Het gaat daarbij natuurlijk over de muziek, maar ook over de beginjaren, de onderlinge verhoudingen, de massahysterie en het afscheid.

Hits
In de jaren tachtig groeide Doe Maar binnen no-time uit tot één van de populairste Nederlandse acts, dankzij hits als '32 jaar (Sinds 1 dag of 2)', 'Smoorverliefd' en 'Belle Helene'. Deze documentaire wordt verteld vanuit het perspectief van de band, ten tijde van hun allerlaatste tournee door Nederland. Het is een film over een band - en een tijdperk.

De documentaire Doe Maar - dit is alles is op woensdag 14 juli om 21.15 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu Doe Maar - dit is alles terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV