Dinsdag in Tijd voor MAX: speciale uitzending over Tanja Groen

Dinsdag in Tijd voor MAX: speciale uitzending over Tanja Groen
Geld ophalen voor de gouden tip

Kijktip :

Dinsdagavond (13 juli) is er een speciale uitzending van Tijd voor MAX te zien op NPO 1. Hierin wordt aandacht gevraagd voor de vermissingszaak van Tanja Groen. Met de uitzending probeert men geld op te halen voor de gouden tip. De inzamelingsactie werd op 23 juni aangekondigd door Peter R. de Vries.

Tijd voor MAX over Tanja Groen gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Verhaal
Er is al meer dan een half miljoen euro opgehaald, maar het doel is om ten minste één miljoen euro in te zamelen. Presentatoren Sybrand Niessen en Martine van Os ontvangen de ouders van Tanja, die eenmalig hun verhaal doen. De feiten van de verdwijning worden nog een keer op een rijtje gezet, Glennis Grace zingt een favoriet nummer van Tanja en er zijn diverse sprekers.

Maastricht
Zo komt er een criminoloog langs, Simon Vuyk, die al meer dan dertig jaar met Peter R. de Vries samenwerkt. 28 jaar na de verdwijning van Tanja Groen, in augustus 1993, hoopt men eindelijk te weten te komen wat er met de destijds achttienjarige vrouw is gebeurd. Tijdens de introductieweek van de Universiteit Maastricht is ze spoorloos verdwenen.

De special 'Breng Tanja Thuis' van Tijd voor MAX is op dinsdag 13 juli om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de hele special van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Tijd voor MAX: speciale uitzending over Tanja Groen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier