Waanzinnige actiecomedy Kick-Ass woensdag te zien op RTL 7

Waanzinnige actiecomedy Kick-Ass woensdag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Pathé Thuis

Kijktip :

Regisseur Mattheuw Vaughn gaf het superheldengenre in 2010 letterlijk een schop onder de kont met Kick-Ass, een waanzinnige actiecomedy die je nog lang zal bijblijven. Deze geweldige film is woensdag te zien op RTL 7 en je kunt Kick-Ass streamen via Pathé Thuis.

Het verhaal
Dave is een sul op de middelbare school, heeft weinig vrienden, leeft alleen met zijn vader en is een enorme fan van stripboeken. Op een dag besluit hij dat hij een superheld wil worden, net als in één van zijn stripboeken. Probleem is echter dat hij geen superkrachten heeft en gedoemd lijkt te mislukken. Zijn zelfgemaakte pak en bravoure kunnen niet voorkomen dat hij in zijn eerste confrontaties met criminelen een flink pak slaag krijgt. Op zijn pad ontmoet hij echter enkele medestanders, waaronder de 11-jarige zwaardvechtster Hit-Girl, haar vader Big Daddy en de mysterieuze Red Mist.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★½
Kick-Ass gaat in ieder geval voor de originaliteitsprijs. Een aantal jaren voor Deadpool bevatte deze film al een enorme dosis cynische humor en sarcasme. Bovendien gaan de hoofdrolspelers schuil in nogal kinderachtige superheldenpakjes, waardoor je ze in eerste instantie maar moeilijk serieus kunt nemen. Regisseur Vaughn laat met de actiescènes echter zien dat er met deze helden niet te sollen valt. Kick-Ass biedt zodoende een perfecte mix tussen actie en comedy, waarmee het van grote invloed was op Deadpool.

Cast
Naast Aaron Johnson (Tenet) en Christopher Mintz-Plasse (Superbad) zijn ook Mark Strong (Cruella), Chloë Grace Moretz (Suspiria) en Nicolas Cage (Face/Off) te zien in Kick-Ass. Deze film is geregisseerd door Matthew Vaughn (Kingsman: The Secret Service).

Kick-Ass (2010) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op woensdag 14 juli om 23.10 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, comedy, superhelden. Speelduur: 117 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waanzinnige actiecomedy Kick-Ass woensdag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV