Tour de France etappe 17 live op tv en online (Muret - Col du Portet)

Tour de France etappe 17 live op tv en online (Muret - Col du Portet)
Hoe laat start en finisht het peloton?

Sport :

In de laatste dagen van de Tour de France wachten de renners nog enkele loodzware etappes. Woensdag gaat de rit van Muret naar de Col du Portet en dat wordt gegarandeerd spektakel. De etappe is live te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online te kijken via de Eurosport Player, NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Bekijk hier het volledige etappeschema van de Tour de France 2021.

Volledig tijdschema

  • 11.45 uur: start uitzending op België Eén (om 13.00 uur onderbroken door journaal en weer)
  • 11.45 uur: start uitzending op Eurosport 1
  • 11.55 uur: start etappe
  • 12.00 uur: start uitzending op NPO 1
  • ± 17.05 uur: finish etappe

Lees verder onder het routeprofiel.

Favorieten
De ogen zullen woensdag weer gericht zijn op Tadej Pogacar, die zijn gele trui gaat verdedigen in de bergen. Hoewel de marge ruim is, zullen er toch pogingen worden gedaan om Pogacar aan te vallen. Die aanvallen kunnen geplaatst worden door Richard Carapaz en Jonas Vingegaard, maar wellicht gaat er een vluchter vandoor met de winst. David Gaudu, Nairo Quintana, Michael Woods of toch Nederlands succes in de vorm van Steven Kruijswijk of Bauke Mollema? Het is allemaal mogelijk.

De zeventiende etappe van de Tour de France 2021 is op woensdag 14 juli te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV