Verrassend leuke komedie Fighting with My Family staat nu op Netflix

Verrassend leuke komedie Fighting with My Family staat nu op Netflix
Met Dwayne 'The Rock' Johnson en Florence Pugh

Kijktip :

Vanaf vandaag - 15 juli - staat de film Fighting with My Family op Netflix. Zelfs als je niets hebt met de wereld van het professioneel showworstelen, is dit groots genieten in een waargebeurd verhaal over zelfacceptatie, doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Actrice Florence Pugh (nu in de bioscoop in Marvels Black Widow) sluit je direct in je hart.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

World Wrestling Entertainment
Paige komt uit een Brits volksgezin dat een passie heeft voor worstelen; wanneer zij en haar broer Zak de kans krijgen om auditie te doen voor World Wrestling Entertainment, grijpen ze deze met beide handen aan. Als de WWE met een show naar Engeland komt, gaan broer en zus vol spanning de grote uitdaging aan. De wereld van het professioneel showworstelen ligt aan hun voeten.

Acteur Jack Lowden en Florence Pugh in de film 'Fighting With My Family'

Lees hier onze recensie van Fighting with My Family

Cast
Naast Dwayne Johnson (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) en Florence Pugh (Black Widow) zijn ook Lena Headey (Game of Thrones) en Nick Frost (Hot Fuzz) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Stephen Merchant (Cemetery Junction).

Vanaf 15 juli 2021 is de film Fighting with My Family te steamen op Netflix. Genre: Drama, Komedie. Tijdsduur 109 minuten. IMDb-score 7,1.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verrassend leuke komedie Fighting with My Family staat nu op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV