Donderdag in Keuringsdienst van waarde classics: thee met korrels

Donderdag in Keuringsdienst van waarde classics: thee met korrels
Klassieke aflevering van onderzoeksprogramma

Kijktip :

Donderdagavond is er weer een klassieke aflevering van Keuringsdienst van waarde te zien op NPO 3. Deze week betreft het de uitzending over thee, die in 2014 voor het eerst op televisie te zien was.

Keuringsdienst van waarde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Onderzoek
Al sinds 2003 is Keuringsdienst van waarde te zien op televisie, en door de jaren heen zijn er honderden afleveringen gemaakt over verschillende producten. Zijn deze producten wel echt wat ze vertellen te zijn, of zitten er misschien addertjes onder het gras? Door onderzoek heeft Keuringsdienst van waarde al vele voedingsmiddelen en andere producten ontmaskerd.

Korrels
Ook in de aflevering over thee stuit de Keuringsdienst weer op verdachte zaken. Je zou denken dat thee van thee wordt gemaakt, maar de Keuringsdienst vond naast theeblaadjes ook vreemde korrels in het theezakje. Kleine brokjes met een sterke smaak. Wat zit er naast thee eigenlijk nog meer in het zakje? Keuringsdienst van waarde over thee met een bijsmaak.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Keuringsdienst van waarde classics: thee met korrels of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier