Herhalingen Code van Coppens: de wraak van de Belgen vanaf vrijdag op SBS6

Herhalingen Code van Coppens: de wraak van de Belgen vanaf vrijdag op SBS6
Vlaamse broers sluiten BN'ers op in escape room

Kijktip :

SBS6 herhaalt vanaf vrijdag 16 juli de spelshow Code van Coppens: de wraak van de Belgen. Het was het eerste programma van de gebroeders Staf en Mathias Coppens op de Nederlandse televisie. De Vlamingen sluiten BN'ers op in een escape room.

Code van Coppens: de wraak van de Belgen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Experimenten
Twee duo's van bekende Nederlanders nemen het tegen elkaar op in een humoristische en zenuwslopende escape room-opdracht. Ze moeten uit een kamer vol wetenschappelijke experimenten, mysteries en puzzels zien te ontsnappen. Achter de schermen worden ze 'geleid' door Staf en Mathias, die de duo's op komische wijze helpen in hun zoektocht naar buiten.

Deelnemers
De eerste twee teams bestaan uit Leo Alkemade en Dennis Weening enerzijds en Klaas van der Eerden en Fien Vermeulen anderzijds. Zij krijgen de opdracht een kostbare diamanten ring te stelen na te zijn ontsnapt uit een gevangenentransport. Er is een klein probleempje: ze zitten met boeien en kettingen aan elkaar vast. Kunnen ze zichzelf bevrijden en als eerste de streng beveiligde kluis kraken?

Code van Coppens: de wraak van de Belgen is vanaf vrijdag 16 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens: de wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Herhalingen Code van Coppens: de wraak van de Belgen vanaf vrijdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV