Documentaireserie Diana's Decades vanaf vrijdag 16 juli te zien op NPO 2

Documentaireserie Diana's Decades vanaf vrijdag 16 juli te zien op NPO 2
Het leven van prinses Diana

Kijktip :

Alle charmeoffensieven van de Britse royals ten spijt, de in 1997 overleden prinses Diana is waarschijnlijk nog steeds het populairste lid van de koninklijke familie. Vanaf vrijdag 16 juli zendt NPO 2 de documentaireserie Diana's Decades uit.

Diana's Decades aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Verlegen vriendin
De driedelige serie focust zich op het leven van Diana in de jaren zeventig, tachtig en negentig. De eerste tien jaar van Diana's leven in de schijnwerpers beginnen met haar kennismaking met het Britse volk. Ze wordt gezien als de "verlegen vriendin" van kroonprins Charles, maar binnen no-time transformeerde Diana in een moderne prinses.

Bewondering
Prinses Diana trad in 1981 in het huwelijk met prins Charles; ze was net twintig jaar oud. Toch wist de jonge prinses zowel binnen het Britse koninklijk huis als in het land bewondering af te dwingen. Het gezinsgeluk is compleet als Diana en Charles in 1982 ouders worden van hun eerste zoon William. Ook volgen we hen tijdens de rondreis door Australië in 1983.

De documentaireserie Diana's Decades is vanaf vrijdag 16 juli wekelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Diana's Decades terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaireserie Diana's Decades vanaf vrijdag 16 juli te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier