The Rock in nieuwe actiefilm Skyscraper

The Rock in nieuwe actiefilm Skyscraper
Eerste trailer met Dwayne Johnson nu te zien

Nieuws :

Het kan niet op voor filmliefhebbers. Tijdens de Superbowl die in de nacht van zondag op maandag uitgezonden werd, passeerden verschillende nieuwe filmtrailers de revue. Naast de nieuwe trailers voor Jurassic World: Fallen Kingdom en Mission: Impossible - Fallout, werd ook de eerste trailer van de nieuwe actiefilm Skyscraper gepresenteerd.

In de film Skyscraper volgen we Will Sawyer, gespeeld door Dwayne 'The Rock' Johnson. Sawyer was leider van het FBI Hostage Rescue team en heeft ook in het leger gezeten. Nu houdt hij zich bezig met de beveiliging van skyscrapers, in Nederland beter bekend als wolkenkrabbers. Wanneer hij samen met zijn gezin in China is, wordt het grootste en meest veilige gebouw in lichterlaaie gezet en wordt dit in de schoenen van Sawyer geschoven. Wanneer blijkt dat zijn gezin ook in het gebouw is, probeert Will Sawyer er alles aan te doen om zijn gezin te redden en uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor de brand.

Naast Dwayne Johnson (Baywatch) spelen ook Neve Campbell (Scream), Chin Han (Ghost in the Shell), Roland Møller (Atomic Blonde), Pablo Schreiber (Orange is the New Black), Byron Mann (Street Fighter), Hannah Quinlivan (Step Back To Glory) en Noah Taylor (Lara Croft: Tomb Raider) een rol.

Skyscraper gaat in de zomer van dit jaar in première in Amerika. Wanneer de nieuwe bioscoopfilm is te zien in Nederland, is nog niet bekend. Meer nieuws over de film Skyscraper, zoals nieuwe trailers en de Nederlandse releasedatum, lees je op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV